Kami membawa rangkaian Gigabit Fiber to the Home ke kawasan perjiranan anda

Siapa yang layak untuk mendapatkan GIGABIT FIBER to the Home dikawasan anda? Ia boleh menjadi anda dan jiran-jiran anda. Biar kami terangkan bagaimana ia berfungsi.

Dengan mendaftar kawasan perumahan anda, anda menunjukkan kepada iFIBER di mana permintaan untuk perkhidmatan iFIBER Gigabit Internet menjadi pilihan. Di mana kita melihat permintaan yang kami akan melakukan penilaian yang mendalam mengenai kemungkinan membina rangkaian kami di sana dan jika berdaya maju kita akan membina pertama kepada mereka yang mahukannya paling. Semuanya berikut empat langkah mudah

Langkah 1: Kaji Selidik: Ambil tinjauan penguna yang menunjukkan minat untuk mendapatkan iFiber Internet. Jangan lupa untuk memberitahu jiran-jiran anda untuk mendaftar sama!

Langkah 2: Daftar Perkhidmatan: Anda semakin hampir untuk mendapatkan rangkaian Gigabit Fiber to the Home dikawasan anda!

Langkah 3: Pembinaan Rangkaian: Syabas! Anda lulus dan memenuhi kuota pelanggan Gigabit Fiber dikawasan anda, pembinaan rangkaian Gigabit Fiber optik akan bermula.....

Langkah 4: Langgan Perkhidmatan: Tahniah! Pembinaan rangkaian Gigabit Fiber to the Home telah siap. Syabas untuk Anda !!!